A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вакуленчуківська гімназія Чуднівської міської ради Житомирської області

210-та річниця Дня народження Тараса Шевченка

Дата: 12.03.2024 11:23
Кількість переглядів: 15

Цього року українці відзначають 210-ту річницю від Дня народження славетного українського поета, гуманіста і мислителя – Тараса Григоровича Шевченка.
Тарас Шевченко відіграв ключову роль у формуванні національної свідомості та ідентичності українського народу. Його творчість сприяла укріпленню національної гордості, усвідомленню власної історії та культурного спадку. Тарас Шевченко – символ вільної думки, борець за права людини, вічний відсторонений від часу, чия творчість і досі вражає своєю глибиною та актуальністю. На шляху до свободи та гідності, який він прокладав через свої вірші та картини, ми бачимо натхнення та віру у краще майбутнє. Тарасовий подвиг надихає воїнів ЗСУ на нові перемоги та звершення.
З нагоди цієї знакової дати в нашій гімназії були проведені ряд заходів: класні керівники провели виховні бесіди, вчителі української мови та літератури відкриті уроки, а на завершення був проведений загальношкільний захід «210 річниця від Дня народження Т.Г. Шевченка». Бажаємо всім натхнення, мужності та творчої енергії. Нехай кожен з нас здійснює свої мрії та присвячує свою працю добробуту нашої країни. Шевченкові ідеали завжди будуть нашим провідником у навчанні, розвитку та захисті Батьківщини, як наш внесок в успішне майбутнє незалежної європейської України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено